Om mig

Välkommen till Angelart!

Här kan du följa min skaparresa, en resa full av färg, kladd, olika material och skaparformer. En resa som igentligen bara begränsas av fantasin och tillgänglighet på tid (Har vi inte alla det så?).

Å vem är jag då? Jo, jag är mamma och hustru till de 3 killarna i mitt liv, Olov, Ludvig och Calle. Vi bor tillsammans i ett hus i Sollentuna, norr om Stockholm. På dagarna heltidsarbetar jag som chef, vilket jag trivs bra med. Under 2013 vidareutbildade jag mig inom coaching och personlig utveckling/grupputveckling. En utvecklingsinsats som ständigt ger mig nya upplevelser, utmaningar och härliga möten med människor.

Jag har målat och skapat i hela mitt liv, ända sedan jag var barn. Jag kommer från en familj där kreativitet och olika sorters slöjd var en vardag. Jag är utbildad inom textil och har tidigare haft scrapbooking som min ”huvudhobby”. Målningen och konsthantverket har dock funnits där hela tiden och min nyfikenhet och kreativitet har lett mig längs många olika vägar inom skapandet.

Den senaste tiden har jag allt mer gått från proportionerna ”mycket papper och lite färg” till ”mycket färg och lite papper”, dvs Mixed Media. En konstform som jag upplever som helt fantastisk. Den erbjuder helt fritt spelrum för fantasin och begränsningarna är i stort sett obefintliga. Jag har även gjort en del illustrationer, nu senast min serie av julkort, Christmas cARTs, och som förutom genom egen försäljning kan väljas som alternativ i motivbanken i Postens app. ”Riktiga Vykort” eller på webben, under julen 2014.

Med min blogg hoppas jag att jag kan inspirera till kreativitet och dela med mig av mina tankar och det jag gör och kanske också lite om hur och på vilket sätt. 🙂 Det finns givetvis också möjlighet att  köpa konstverk som jag har skapat. Välkommen att kontakta mig!

//Åsa – Angelart 

Jag heter Åsa and det är jag som skapar under namnet Angelart

Jag heter Åsa Emås och det är jag som skapar under namnet Angelart

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s