Det skulle bli ett smycke…

IMG_5882.JPG
Det skulle bli ett smycke, det var allt jag visste när jag satte igång. Det var ju ett tag sedan jag gjorde något i silverlera men en av mina vänners framgångar måste firas och det kändes som att detta skulle bli mitt sätt att fira henne på.

Jag är så grymt imponerad. Att över huvudtaget ha satt ord på sitt mål är stort, att sedan kämpa, träget och bestämt för att nå fram, är ännu större,. Att sedan nå målet också, det är nåt alldeles speciellt.

Inspirerad av detta satte jag mig så vid mitt bord med en ny förpackning silverlera framför mig och funderade en stund, vad ska det bli? Sen insåg jag, det är ingen idé att fundera, det är bara att sätta igång. Jag fungerar nämligen så, jag startar och avslutar och däremellan så bara ”blir” det. Det är så det brukar vara när det blir som bäst.

Så efter att ha startat och låtit plötsliga idéer och infall ta mig längs skapandet kunde jag avsluta ett par timmar senare med en färdig berlock med texten ”Time is precious so waste it wisely”, en text speciellt för dig, min vän. Grattis till dina framgångar!IMG_5887.JPGIMG_5877.JPGIMG_2246.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s