Edsbacka marknad – betong, betong, betong…

IMG_2227.JPG

Idag var det dags för marknad igen och vilken härlig dag det var idag, även om den slutade lite tvärt i åsk-och regnoväder. Jag och min vän Malin från ByMala (hon gör smycken, malas och yogatillbehör) tillbringade dagen tillsammans och vi hade många besökare som visade sitt intresse för det vi gör och både jag och Malin fick nöjet att njuta av många uppmuntrande ord om vårt hantverk under dagen. Jag sålde också en del, vilket känns jättekul. 🙂

Denna gången var det betong som gällde och jag har gjutit, gjutit och gjutit… och gjutit lite till! Jag har skapat ljusstakar, en uppsjö av olika varianter av hjärtan, trädgårdsdekorationer, fågelbad av rabarberblad, trampstenar, tomtar, änglar, gravdekorationer, kruktassar och massor av andra saker. Å det har varit så väldigt roligt. Inte bara att gjuta men framförallt att måla det.

Det har varit en rolig process i förberedelsern då Jag med betongen har lärt mig en rad nya målartekniker och inte minst, jag har upptäckt tvåkomponentsfärgen!! ❤ Livet kan liksom delas in i före och efter tvåkomponentefärgen. Jag säger bara, Rost! Patina! Det är bara helt galet kul och idéerna tar aldrig slut på vad som går att göra med det.

IMG_2211.JPG

Rund gångsten ø40 cmIMG_2241.JPG

Lite smått och gott till marknadenIMG_2166.JPG

Litet höstlöv målat med tvåkomponentsfärg rost och grön patinaIMG_5869-0.JPGAngelart och ByMala på marknaden (foto Niklas Lagström)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s