Inspirationen finns överallt!

Tänk vad inspiration kan komma från ingenstans. Till synes mycket små detaljer kan ta språnget från minimalt till kolossalt och bli mittpunkt och fokus istället för som det ursprunglien var tänk, bara en detalj.

Nu när jag idag fick förmånen att få resa tillsammans med många människor på pendeltåget så inser jag helt plötsligt hur fullt av inspiration just en pendeltågsresa i rusningstrafik kan vara, ja, om mindsetet är det rätta, förstås. 😉

Detaljerna, ja. Jag kan bara inte ingå att notera det där lilla smyckets form, det på kvinnan mitt emot inbjuder till harmoni och lugn. Eller den unga tjejen på andra sidan. Hennes väska har detaljer gjorda små oregelbundna formen av olika metaller. Eller mannen lite längre bort i vagnen, han med den klarröda jackan. Han lyser upp det ack så svarta havet av nordiska vinterjackor. Det gör mig glad.

Alla dessa små inspirationskällor, de är fantastiska. Å för varje gång de uppenbarar sig är jag tacksam. Det är de som ger mig lusten till skapandet. Tack alla ni medresenärer på pendeltåget från Märsta till Centralen för att ni gav mig skaparkraft även denna dag!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s